Butikschef My Lilja har laddat upp med godis inför Halloween.

Gör sig redo för godisälskarnas högsäsong

Go Banana i Karlskoga är för många ett givet stopp inför helgmyset. När nu först halloween och därefter advent stundar gör man sig redo för högsäsong.
– Halloween är superstort och bli bara större och större, säger butikschef My Lilja, det går supermycket halloweengodis och vi har även smink och utstyrslar.

Kvalitetsgodis till sjuk bra priser, så beskriver My Lilja idén bakom Go Banana, som utöver 270 sorters lösgodis har ett stort utbud av allt från chokladaskar och snacks till energidrycker och fryspizzor. Att priserna är bra märks inte minst på att det inte bara är privatpersoner som kommer hit för att köpa godis.
– Många föreningar och mindre kiosker köper sitt godis här för att det blir billigare än om de skulle köpa från grossen, säger My, det är vi glada för.

Man är även spel- och paketombud, i partyhörnan blåser man upp heliumballonger och erbjuder det mesta du behöver för en lyckad fest. På en särskild hylla finns ett stort sortiment amerikanskt godis.
– Vi har mycket som trendar på Tiktok, allt som blir populärt där vill folk ha och vi tar in det så fort vi kan.

Man erbjuder också presentkorgar och julklappar för företag, vilket är en bit som blivit större för varje år och som man kommer fortsätta satsa på. My berättar att man nyligen anställt ytterligare en medarbetare i butiken för att hon själv ska kunna lägga mer kraft på företags- och eventbiten.
– Det är väldigt roligt, och vi har många återkommande företagskunder vilket är ett tecken på att de är nöjda.

Idéer för såväl butiken som företagssidan saknas inte och man arbetar ständigt för att utveckla verksamheten. Ett exempel är att man sedan ett par år erbjuder hemleverans via Menuo, vilket blivit väldigt uppskattat. Vad nästa steg blir vill man dock inte avslöja riktigt än.
– Det finns planer och vi vill växa och utvecklas ännu mer, säger My med ett leende, vi har fortfarande bara börjat.

Text & foto: Nicklas Remmegård.