Sven-Ingvars kommer till Hellefors Herrgård

En sommar är inte en sommar utan livemusik, och 5 augusti kommer ett av Sveriges mest älskade band till Hällefors. Sven-Ingvars kliver då upp på scenen vid Hellefors Herrgård Det utlovas en oförglömlig kväll där bandet kommer fullt utrustade med sin musikaliska skatt, spelglädje och blivande klassiker.

Sven-Ingvars bildades redan i mitten av 1950-talet och sedan genombrottet med Te’ dans mä Karlstatösera 1961 har populariteten aldrig avtagit. När grundaren och frontmannen Sven-Erik Magnusson gick ur tiden 2017 tog sonen Oscar Magnusson, som då spelat i bandet i över ett decennium, över mikrofonen. Sedan dess har bandet synts och hörts flitigt både på livescenerna och i olika tv-produktioner, och är om möjligt mer populära än någonsin.
– Vi vill med vår musik, med så få genvägar som möjligt, berätta vår historia och vilka vi är, säger Oscar Magnusson i ett uttalande hos bandets bokningsbolag.

Sven-Ingvars är en av landets mest älskade liveakter och drar storpublik varhelst man spelar, och 5 augusti är det alltså dags för en spelning vid Hellefors Herrgård. Inför konserten serveras en härlig sommarbuffé och möjlighet att skåla i ett glas bubbel i herrgårdens trädgård. Du kan själv välja om du vill boka en sittplats eller avnjuta konserten från en picknickfilt.
– Vi i Sven-Ingvars är ivriga att åka på sommarturné, den 5:e augusti kommer vi till Hellefors Herrgård och det ska bli fantastiskt kul, säger Oscar Magnusson i en video som publicerats på sociala medier.

Spelningen i Hällefors blir turnéfinal, vilket borgar för en laddad show med fest kvällen lång. Biljetter säljs via Tickster.

Text: Nicklas Remmegård. Foto: Jonas Lindkvist