Foto: Peo Möller / LocaolEyes

Diggiloo jubilerar och kommer till Kristinehamn

Den här sommaren fyller Diggiloo 20 år. Under de här åren har Sveriges största sommarturné samlat tre miljoner besökare. Nu satsar arrangören på ett hejdundrande jubileumskalas med både extra allt och massor av överraskningar på scenen.

Den 11 augusti kommer turnén till Stadsparken i Kristinehamn. Årets Diggiloogäng består av idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé, Bruno Mitsogiannis och Lisa Stadell. Alla backas upp av musiker och kör av högsta klass. I år har turnén också med sig sitt eget restaurangtält och här serveras såväl mat som öl, vin och alkoholfria drycker. Till det kommer också en rad kiosker med både smått och gott.

Text: Björn Hallin