Berga Skafferi

Berga Skafferi finns på Berga gård – ett kravcertifierat lantbruk med ägg, lamm och växtodling. I Skafferiets Gårdsbutik säljer vi en del av det gården producerar t ex. dagsfärska ekologiska ägg, kött från gårdens naturvårdande lamm, kokhöns, Ölandsvetemjöl och senap. 
Vi tar hem ostar, bröd, kimchi, honung, rapsolja, potatis & grönsaker, dricka mm från lokala kollegor. Vi har svenska linser, quinoa, ärtor & bönor. 
Vi säljer Rapsodines sortiment av svensk hudvård, samt disktrasor från Växbo lin, bivaxdukar mm. Egenpressad Linolja och linoljesåpa.
I Skafferiets Café med utsikt över odlingslandskapet kan man njuta av gott fika, bland annat vår egen glass och ostkaka. Vi har matiga surdegsmackor med ägg, räkor och nymixad majjo och varma grillmackor.

Äggboden öppen alla dagar 06-22
Berga gård i Fjugesta. www.berga.net    
Tel. 070-631 65 05. info@berga.net