Danny Saucedo är klar för Karlskogafesten. Foto: Faramarz Gosheh

Han är Karlskogafestens andra artist

Karlskogafesten har spikat sitt program och släpper nu årets andra artist. Danny Saucedo gästar Karlskoga för en spelning på badhusplan sista fredagen i juni.

Foto: Faramarz Gosheh

Sedan tidigare står det klart att Myra Granberg kommer göra en spelning på Karlskogafesten, och nu fylls alltså programmet på med ytterligare ett starkt namn.

Danny Saucedo behöver knappast någon närmare presentation då han sedan genombrottet för över 15 år sedan växt fram till en av rikets främsta popstjärnor, levererat en lång rad hits och toppat såväl album- som singellistan. Han har med framgång medverkat i Melodifestivalen ett flertal gånger, och 2016 var en av artisterna i TV4-succén Så mycket bättre. Under sommaren är han ute på en stor Sverigeturné, och ett av stoppen är alltså på Karlskogafesten.

Årets upplaga av Karlskogafesten går av stapeln 30 juni på badhusplan i Karlskoga, där det utöver artistuppträdandena kommer finnas servering av mat och dryck. Inträdet är gratis och alla är välkomna.

Text: Nicklas Remmegård