Mark Isitt till Hem & Villamässan

När Hem & Villamässan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö 25-27 november står mycket på programmet. Årets fokusområden är bygga nytt, renovera och det smarta hemmet. Du kommer kunna träffa rådgivare och experter inom en rad områden, inte minst energi som är en viktig fråga för många just nu. Därtill kommer Mark Isitt, programledare för det populära Grand Designs Sverige, medverka i både scensamtal och för att svara på frågor i Grand Designsmontern på mässgolvet.

– I montern kommer det finnas bilder från tidigare objekt från Grand Designs. Dessutom är jag på plats lördag och söndag för att svara på besökarnas frågor, säger Mark Isitt.

Mark Isitt har varit programledare för Grand Designs sedan starten 2020 och han kommer att delta i ett samtal på scen för att berätta om sina erfarenheter från programserien.
– Lördag och söndag eftermiddag är jag med i ett samtal på scen för att berätta om mina erfarenheter från Grand Designs, men jag kommer även att ge en del tips och råd till den som vill bygga ett extraordinärt boende, säger Mark.

Text: Nicklas Remmegård
Foto: Jakob Dahlström