Hela Diggiloogänget samlat inför årets Sverigeturné. Fotograf Kristofer Sandberg.

Diggiloo återvänder till Karlskoga

Det blir en riktig folkfest när årets upplaga av Diggiloo kommer till Karlskoga den 5 augusti. Då kommer publiken att få möta några av Sveriges mest populära artister och komiker under en tre timmar lång föreställning.

Diggiloo återvänder nu till Badhusplan med en show fullspäckad med både nya hits som gamla klassiker i en föreställning som riktar sig till hela familjen. Publiken får möta veteranerna Jessica Andersson och Mariette. Dessutom gör både Lena Philipsson och Mello-aktuella Robin Bengtsson comeback på Diggiloo-scenen, och detsamma gäller mästerkocken och dansaren John Lundvik. Succékomikern Måns Möller och Idol-vinnaren Liamoo gör däremot Diggiloo-debut, och så även TikTok-fenomenet Theoz och den danska rockdrottningen Sanne Salomonsen som båda visserligen skulle medverkat i Diggiloo 2020 men som nu äntligen åker med Diggiloo genom Sverige sommaren 2022.

Text: Björn Hallin