Summer Meet lockar många bilentusiaster.

I år firar Summer Meet i Karlskoga 25-årsjubileum

Summer meet, som är Charleswoods  Street Freaks populära bilutställning har blivit ett självklart inslag i Karlskoga Motorsportvecka.

I år är det 25 år sedan klubben hade sitt första Summermeet.  Under årens lopp har bilutställning och allt som hör till arrangemanget blivit allt mer populär. 

Charleswoods Street Freak bildades 1976.    De senaste åren har runt 300 bilar ställt ut. Första året höll bilutställningen till på kanalplanerna. Sedan har arrangemanget flyttat till parkeringen vid Folkets park och Nobelstadions grusplan. Många minns än idag hur ett fint dammlager lade sig över bilarna. I år är det Näset som gäller och om vädrets makter tillåter hoppas klubben på att gränsen 400 bilar passeras samtidigt som ett mål är att nå 500 bilar.

 I år bjuder Buddy Larsson & The Rimcross på musik. Det kommer även ett gäng från Degerfors som ska ha dansuppvisning. För barnen ställs en hoppborg upp och det finns även tillgång till café och olika försäljare och klubben kommer även att sälja lottringar.

Foto: Streetfreaks