Peter Lundqvist kan hjälpa till med det mesta.

Alltiallo till din tjänst

Filipstadbaserade At Your Service kan hjälpa till med lite av varje. Om det så är fönsterputs, målning av trädgårdsboden eller ett träd som står illa till är det bara att ringa.
– Vi gör nästan det mesta, konstaterar Peter Lundqvist med ett leende.

Peter beskriver det som att At Your Service ska vara som en alltiallo. Man gör alla typer av hemnära tjänster menar han och nämner bland annat städning, flytt, smårenoveringar, trädgårdsarbeten och att ta ner träd. Allt vad man kan vara behjälpliga med.
– Jag har till och med varit och handlat åt en kund, säger han med ett skratt.

At Your Service startade upp verksamheten i höstas, och nu börjar det rulla igång på allvar. Ryktet har spridits bland kunderna och de blir fler och fler.
– Nu börjar det ringa och ringa och ringa, säger Peter. Det handlar mycket om mun till mun, att man gjort ett bra jobb.

Man vänder sig till både privatpersoner och företag, och tanken är att exempelvis företag som sysslar med fastighetsförvaltning ska kunna anlita At Your Service vid behov.
– Står man där med vabkris på morgonen ska det alltid gå att ringa någon som har två händer att komma med.

Såhär års när våren lockar ut människorna i trädgården igen efter vintern blir det mycket trädgårdsjobb, och bara dagen efter att vi pratats vid ska Peter iväg och ta ner två träd på en tomt. Variationen är rolig menar han, han tycker om att jobba och att det är olika saker hela tiden får dagarna att gå fort.
– Det är väldigt roligt, säger han, man får träffa mycket trevligt folk. När man klipper en häck ser man resultatet direkt och hur glada de blir.

Peter tar sig an jobb i både Filipstad och Hällefors, och är det något man vill ha hjälp med är det bara att ringa menar han. Flyttstäd, fönsterputs, gräsklippning, bara fantasin sätter gränser.
– Jag åker ut och tittar på jobbet, och är det något jag inte kan göra så kanske jag vet någon som kan det.

Text: Nicklas Remmegård