Nu öppnar WAP Karlskoga

Nu öppnar WAP – We Are Padel – sin padelhall i Karlskoga. Här erbjuds spel på tio nya, fina banor på den alldeles nybyggda anläggningen i Storängen. Lördag 11 december är det stor invigning där det bland mycket annat bjuds på prova på-padel och stadskamp.

Hallchef Daniel Hermansson berättar att det är många som undrat när de ska öppna och varit sugna på att komma och spela.

– Det ska bli jättekul, säger han.

Bygget har varit igång sedan i våras, och när det nu står klart kan man erbjuda spel på åtta dubbelbanor och två singelbanor. Här finns också omklädningsrum, bastu, lounge och en bemannad reception.

– Allt under samma tak, säger Daniel.

WAP Karlskoga är öppet för alla, gammal och ung, nybörjare och erfarna. Man En extra satsning görrs på barn och ungdomar, där man bland annat startar upp ungdomsverksamhet efter årsskiftet. Padelsporten har vuxit explosionsartat de senaste åren, och att få in barn och unga är viktigt för att föra sporten framåt.

Därtill kommer man dra igång seriespel för damer och herrar och satsa på företagsevent av olika slag. Man kommer också ha anställda tränare som kan hjälpa både nybörjaren och den mer erfarne padelspelaren att utveckla sitt spel.

Daniel tror att intresset för att spela padel kommer hålla sig, och att sporten kan växa ännu mer.

– Men då är det viktigt att få in barn och unga.

Text och foto: Nicklas Remmegård