Karlskogapub bäst i mellansverige

Nyligen utsågs Red Brick till mellansveriges bästa pub av Scandinavian Business Awards.
– Det är jätteroligt, säger Mimmi Tåbäck, krögare på Red Brick.

Hon berättar att de fick veta i våras att de blivit nominerade, och då ombads skicka in en beskrivning av verksamheten. Sedan hörde man ingenting och glömde mer eller mindre bort det, tills beskedet kom i augusti att Red Brick vunnit titeln som årets pub i mellansverige. Utöver äran kommer de även få en pokal, som när vi pratas vid ännu inte anlänt.
– Det är fantastiskt roligt att få en bekräftelse på att man gör något bra, och kanske kan det locka någon extra besökare.

Scandinavian Business Awards delas ut av tidskriften EU Business News, som riktar sig till affärsresenärer och andra som reser mycket.
– Jag tror att åker man runt på pubar så står sig Red Brick bra, det här känns som ett bevis på att vi är på rätt spår.

Framöver bygger Red Brick vidare det koncept som varit vinnande, ser fram emot att restriktionerna lyfts och hoppas att det innebär att folk ska våga sig ut på krogen lite mer. En nyhet under hösten är Red Bricks onsdagsklubb där man varje onsdagskväll har livemusik, quiz och andra roligheter.

Text & foto: Nicklas Remmegård