Välkänd butik öppnar outlet

Kanada Damshop expanderar. 21 mars öppnade Anngelié Ljungstedt Kanada damshops Outlet på Jannelundsvägen i centrala Degerfors. 

– Butiken i Kanada är ju inte jättestor, säger Anngelié, och när jag har exempelvis reor blir det lätt lite trångt.
Tidigare har hon använt tält som extra yta vid reor och utförsäljningar, att nu utöka med ytterligare en lokal ser hon som ett lyft. Det sparar tid och arbete att inte behöva flytta produkter in och ut i tältet, och det underlättar för mig att inte behöva tänka på att ha reor i den vanliga butiken.
Hon understryker att tanken naturligtvis inte är att konkurrera med sig själv. Outletbutiken kommer hålla öppet på torsdagar, och sortimentet kommer bestå av reavaror och enstaka exemplar som blivit ”över” i den ordinarie butiken.
– Det som det blir en eller två kvar av går till outleten, förklarar Anngelié, och menar vidare att det är en chans att göra riktiga pangfynd. Det kommer, säger hon, finnas extremt bra grejer till ett otroligt bra pris.

Anngelié ser fram emot att se hur satsningen tas emot. Hittills har responsen bara varit positiv.
– Det ska bli spännande, säger hon. Jag hoppas vi kan bidra till ett mer levande samhälle.

Text: Nicklas Remmegård. Foto: Sirpa Tanskanen