Succéstart för OLW:s snacksbutik

I januari öppnade OLW sin snacksbutik i det gamla Lekohuset i centrala Filipstad.

– Att kunna öppna en snacksbutik är en dröm som vi på OLW haft länge, berättar Frida Axelsson, projektledare för Snacksbutiken. Eftersom OLW har sitt hem i Filipstad kändes det naturligt för oss att också öppna snacksbutiken där och när denna lokal blev tillgänglig kände vi att vi funnit en perfekt plats i hjärtat av Värmland.

I butiken hittar man ett brett utbud av snacks från OLW, och man kan lära sig allt om cheez doodles historia och hur chips produceras. Några veckor efter invigningen kan konstateras att den första tiden varit en succé.
– Vi har haft många kunder som besökt Filipstad just för att handla i butiken, men vi har också haft många Filipstadsbor som tittat in, säger Frida Axelsson.

Hon gläds över den positiva responsen från besökare och det goda samarbetet med kommunen. Med anledning av pandemin har man dock inte kunnat släppa in alla kunder samtidigt förklarar hon.
– Men alla som besökt butiken och stått i kö utanför har skött sig jättebra och vi är glada över att vi kan ha butiken öppen och ta emot besökare på ett tryggt sätt.

Text: Nicklas Remmegård. Foto: Michael Söderström