Foto: Christer Höglund

Sillegården

Välkommen till Sillegården – ett värmländskt paradis!
Mitt i sagans och de säregna historiernas land. Mitt i det trolska. Mitt i sägner. Mitt i skogen, bland dansande älvor. Mitt i berättelser om kärlek och äventyr. Mitt i en dalgång med en avlång sjö. Mitt i konstnärsskap och skapande. Mitt i, där dröm och mål smälter samman. Där hittar du Sillegårdens Sommarpensionat.
Låt dina sinnen förföras av den vidunderliga utsikten, den goda maten och den historiska miljön.

Vi serverar svensk mat med råvaror från trakten. Ni kan fika i trädgården eller varför inte testa vårt ”Alla kan måla” koncept.
Vi finns i Västra Ämtervik, strax innan Sunne.

För mer info och öppettider så vår hemsida och
sociala medier.

Tel. 0565-500 05. info@sillegarden.se
www.sillegarden.se