Stjärntätt på årets stora julfest

I år får alla julbordssugna återuppliva julfesten ”En görkul jul” med tillägget Delux. Förra gången arrangerades festen i Nobelhallen men i år är arrangemanget flyttat till Stora Halla i Degerfors. Dragplåster är Looren, Sigrid Bernson och Chris Kläfford.

Julfesten arrangeras i två dagar, den 6-7 december. Det utlovas en sprakande julshow med Looren som vann melodifestivalen 2012 med låten Euphoria som bar henne vidare till segern också i Eurovision Song Contest. Sigrid Bernson vann Let´s Dance 2012 med Anton Hysén och 2014 bärgade hon sin andra seger med Benjamin Ingrosso. Sigrid startade 2017 sin sångkarriär och turnerade även med dåvarande partnern Samir. Chris Kläfford vann Idol 2017 med låten Imagine som sedan streamats över 15 miljoner gånger. Han har tävlat i America´s Got Talent men åkte ur i semifinalen. De ackompanjeras av ett rutinerat husband och gästerna får också uppleva ett gästspel av Kör Delux. Efter ett dignande julbord blir det sedan efterfest med ett av landets partigaste partyband – Farbror Fläsk