Dansworkshop, Freestyle Phanatix.

Kulturkalaset 2019

Under två veckor fylls hela Kristinehamn med evenemang kopplade till kultur. Kulturkalaset pågår mellan 11 och 27 oktober och årets program innehåller inte mindre än ett 50-tal unika arrangemang och 8 olika utställningar.

Konsert med Trio del Norte. Foto: D. Popovic

Merparten av dessa arrangemang står Kristinehamns föreningsliv och ideella krafter för. I årets program visas bredden av allt vad Kristinehamns kultur- och föreningsliv har att erbjuda, från konst, dans, musik och teater till spel, mat, hantverk och litteratur. Från kulturförvaltningens sida hoppas vi att det ska finnas något för alla smaker och intressen.

Programmet finns på kristinehamn.se och olika programpunkter kommer att publiceras på Kulturkalasets facebooksida under hela arrangemanget.
Samtliga programpunkter går också att hitta via evenemangskalendern på visitkristinehamn.se.


Text: Hannah Frisell