Nytt företagsevent ser dagens ljus

Måndag 4 mars är det äntligen dags att krossa champagneflaskan mot fören på Nobeltorget Karlskoga Business Week.

Nobeltorget Karlskoga Business Week är en plattform vars syfte är att klappa oss själva på axeln, att förmedla och informera om allt positivt som händer och sker runt omkring oss dagligen i Karlskoga.
Att vi faktiskt har ett näringsliv av absolut världsklass och det får vi inte glömma bort att berätta om. För varandra, för utomstående och kanske framförallt, för oss själva.
Nobeltorget Karlskoga Business Week har ingen fast form och ingen ”ägare” som jobbar mot ett visst mål på ett visst sätt, det är vad vi, allihopa själva väljer att gör det till. Business Week skapar möjligheten att höras, synas och samverka, hur det blir och utvecklas i verkligheten är upp till dig…och mig.
Nobeltorget Karlskoga Business Week hade inte varit möjligt att genomföra om det inte hade varit för stödet från vår huvudpartner, Karlskoga kommun, samt våra aktivitetspartners, det vill säga alla som fyller upp veckan med intressanta programpunkter och skapar möjligheten för oss alla att samverka, medverka och påverka.

Business Week 2019 program och partners hittar du på Nobeltorget.nu

Nobelgalan i Karlskoga Business week

En gala och en 40-års fest. Men framförallt en gala, med allt vad det innebär.
Vi tänker glitter, glamour, bubblor och snittar. Vackra damer i långklänning och stiliga gentlemän i kostym.
Tänk show, musik, dåligt skrivna skämt och en herrans massa tacktal, prisutdelningar och inbördes beundran.
Och vet ni, det är ju det vi VILL, här ska hyllas, hylla massor med saker på vår gala. Allt från personer till prestationer.
Ärofyllda utmärkelser och fina priser kommer att delas ut under kvällen.
Vi kommer också att hylla och visa uppskattning till MöckelnFöretagens medlemmar som lyckats med bedriften att vara samma förening trogen sedan starten 1979! Och såklart övriga trotjänare som betytt mycket för föreningen.

Vi ska äta gott och ha det riktigt, riktigt trevligt, ta med kollegan, din partner och klä upp dig för fest, för det här vill du inte missa.

Varmt välkommen till en utmanande vecka med all möjlighet till skryt, beröm och nya relationer

Henrik Lindstedt VL.
MöckelnFöretagen Karlskoga.