Sven-Bertil Taube och Peter Nordahl åker på en landsomfattande turné och kommer till Karlstad tredje februari. Foto Myrra Malmberg

Sven-Bertil Taube kommer till Värmland

Efter publiksuccén på Dramaten i vintras, med ett tiotal slutsålda konserter, åker Sven-Bertil Taube och Peter Nordahl på en landsomfattande turné.

När Sven-Bertil Taube hösten 2017 utkom med albumet Så länge skutan kan gå i samarbete med arrangören och producenten Peter Nordahl var det många inklusive de själva som trodde att sviten med en trilogi nu fullföljts. Men så blev det inte.
Efter succén på Dramaten i vintras fick de sådan mersmak att duon nu åker ut på turné. Med sig har de inte bara en repertoar från vinterns föreställning, utan de kommer även bjuda på nya sånger hämtade från kommande albumet med fler Taube-tolkningar.
Även detta album är en kärleksfull och poetisk hyllning till Everts sånger med nya inspelningar av bland annat Sjösalavår, Frithof Anderssons paradmarsch, Den lycklige nudisten (Nudistpolka), Brevet från Lillan, Änglamark med flera. Sven-Bertil utlovar även, minst en av honom aldrig tidigare insjungen visa.