Foto: Visit Kristinehamn, fr v Bettina Johansson & Linnéa Filipsson.

Laddade för turismåret 2019

Ett drivet team har etablerats vid turismenheten i Kristinehamns kommun och ser fram emot att tag i utvecklingen av turismen under 2019. Med ny turismsamordnare på plats direkt efter årsskiftet och tillsatt vikarie i rollen som Turism- och Destinationsutvecklare finns goda förutsättningar att ta sig an årets utmaningar och projekt.

– Vi har ett starkt team med bred kompetens som kan möta olika behov, både från näringen och från våra besökare, säger turistchef Ulrika Ganterud Evermark.
Bettina Johansson har anställts som turismsamordnare på heltid med placering på Turistbyrån. Bettina bor i Kristinehamn sedan 2006 och är ursprungligen från Karlskoga. Hon har arbetat inom turism i 20 år och senast som platsansvarig på Kristinehamns Herrgårdscamping.
– Något jag tror att jag kan tillföra är att jag kommer från näringen och har det perspektivet färskt med mig. Campingnäringen är viktig i Kristinehamn och det är ju bra att ha kunskap och nätverket med från det området. Jag har dessutom mångårig erfarenhet av bussresebranschen som kommer till stor nytta nu.
Samtidigt stärks teamet med Linnéa Filipsson från Karlstad, som blir vikarierande Turism- och Destinationsutvecklare under Frida Perssons föräldraledighet.