Colluseum Club har öppnat i Degerfors

– Starten har gått jättebra! Detta säger en nöjd Ida Pettersson, platschef i Degerfors.

Ida Pettersson.

Colluseum Club AB har funnits länge. Verksamheten startades 1985 och under årens lopp har verksamheten utvecklats successivt. Under år 2002 flyttade man Colluseum Club till Järnvägsgatan 12 i Karlskoga.
Sedan mitten av december är verksamheten även igång på Medborgargatan 2 i Degerfors. Utrustningen är ungefär densamma som på anläggningen i Karlskoga men av märket Salter.

Hur kom ni på att öppna en till anläggning?

– Vi har under en tid funderat på hur vi ska utöka vår verksamhet och kom då på att öppna en till anläggning i Degerfors. Så nu kan våra medlemmar träna på två anläggningar för priset av en, säger Ida Pettersson.

På Colluseum Club har man möjlighet att köpa två olika medlemskap antingen ett dagkort eller ett dygnet runt kort. Receptionen i Degerfors är öppen lite mindre men önskar man köpa ett gymkort så är man alltid välkommen till Karlskoga där bemanningen är större.
– Vi hjälper även våra medlemmar igång med träningen med hjälp av vår medlemstränare Anna Kihlberg. Så även om man inte har tränat på länge eller aldrig kommit igång så ger det dig inga hinder att börja träna hos oss, avslutar Ida Pettersson.

Text: Björn Hallin Foto: Colluseum Club