26 oktober, Konsert med Quilty, foto Ryan Garrison.

Kulturkalaset i Kristinehamn

Den 12 oktober startade det årliga samarrangemanget Kulturkalaset, som pågår fram till söndag 28 oktober.

28 oktober, Lögnen Lanseringsbild, foto Klara G.

Kulturkalaset har arrangerats sedan 2010 och har de senaste två åren vuxit mycket, både i antal dagar och i antal arrangemang. Årets program innehåller inte mindre än 67 olika programpunkter och 9 olika utställningar och öppna ateljéer. Merparten av dessa arrangemang står Kristinehamns föreningsliv och ideella krafter för.
Välkommen att ta del av det fantastiska utbud som erbjuds i årets program. Vi hoppas att det bland föredrag, utställningar, konserter, danspass, skapandeträffar, teaterföreställningar, författarbesök och öppna hus ska finnas något för alla smaker och intressen. Missa heller inte konserten med Rigmor Gustafsson Quartet som äger rum i Kristinehamns kyrka 28 oktober.

28 oktober, Rigmor Gustafsson, Foto Magnus Selander.

Kulturförvaltningen, Kristinehamns kommun