Peter Lekberg på BOFAB.

Bohults Fastighetsförvaltning siktar på expansion

2014 startade Peter Lekberg Bohults Fastighetsförvaltning, i dagligt tal kallat BOFAB.

– Efter trettio års ”praktik” på Riksbyggen, var det dags för egen verksamhet, menar Peter, som för närvarande har tre heltidsanställda och ett antal timanställda i företaget som sysslar med fastighetsförvaltningens alla sidor utom ekonomi.

Idag är Amasten den största kunden. I Karlskoga har Amasten 14 fastigheter med totalt 130 lägenheter och ett flertal lokaler. Amasten håller också på att bygga om lokaler till lägenheter. Förutom förvaltning och skötsel av Amastens fastigheter sköter BOFAB om lägenhetskö och felanmälan.
BOFAB tar också hand om rådgivning, förvaltning och skötsel till privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag med egna fastighetsintressen.
Affärsidén för BOFAB är att med bred kompetens och lång erfarenhet erbjuda kunden ett smidigt och tryggt samarbete.
BOFAB erbjuder heltäckande lösningar för teknisk förvaltning och administration på insidan och snöröjning, grönyteskötsel m.m. på utsidan.

Framtiden?
– Nu har vi skapat en grund för arbetet i företaget och jag räknar med att vi ska växa genom en aktivare marknadsföring mot ytterligare kunder och fler uppdrag i Karlskoga, övriga Värmland och Närke.
Självklart ska expansionen göras med varsam hand, så att vi även i framtiden kan förena expansionen med hög kvalitet på vårt arbete, avslutar Peter Lekberg

Text: Anders Björklund