Ladda på bordet! De nya grenuttagen i en uppdaterad design finns i vitt, antracit eller i vitt med aluminiuminlägg.

El och USB i nya, snygga designade grenuttag

Nya snygga grenuttag som laddar mobiler och läsplatta samtidigt som du får el till datorn och lampan.
Uttagen kombinerar funktion med design och får självklart synas framme, istället för att gömmas bakom soffan.

Det finns många lampor och apparater i våra hem och behovet av el är ofta större än antalet eluttag. Grenuttag hör därför till basutrustningen för många och de flesta av oss försöker nog gömma undan dem så gott det går bakom soffor, bokhyllor och andra möbler. Nu lanserar Schneider Electric grenuttag som tål att synas! Och uttag som dessutom uppfyller ytterligare ett behov som har tillkommit under senare år, nämligen det allt större behovet av USB-uttag för våra mobiler och läsplattor.

De nya grenuttagen har en uppdaterad design och finns i vitt, antracit eller i vitt med aluminiuminlägg. Uttagen går att få med eller utan USB, väljer man med får man två 2,4A USB-uttag som ger supersnabb laddning. För att sedan tillgodose olika typer av behov finns uttagen antingen med tre eller fem eluttag och med en kabellängd på 1,5 meter.

För att spara energi när enheterna inte används finns en integrerad strömbrytare med en liten lampa som tydligt visar om strömmen är på eller av. För barnens säkerhet är alla grenuttag i serien försedda med petskydd.