Gratis nybörjar golf varje vecka

Lundsbergs golfklubb vill vara en öppen klubb och under Golfens Dag ville många testa.

– Vi har sett många nya ansikten idag, säger tränaren Joakim Kristoffersson.
Och för den som kanske gått en kurs för länge sedan, men inte kommit igång finns nu ett bra tillfälle varje tisdagskväll klockan 17.30 i sommar. Då har klubben öppet för kostnadsfri instruktion både för rena nybörjare och för den som vill komma igång att spela.
– Klubbens medlemmar finns på plats och hjälper till med instruktion och olika övningar. Det finns klubbor att låna och man ska också kunna hitta någon att gå en runda med, säger Joakim.
Torsdagar är det klubbkväll och det blir även juniorträning i sommar.
Lundsbergs golfbana har nio hål och det är sällan kö för att få gå ut och spela. Den som är medlem i en Värmlandsklubb spelar till reducerad greenfee. Det finns också ett enkelt café där man kan ta en kopp kaffe med tillbehör och slå sig ner med utsikt över sjön Matlången.

 

 

 

 

 

 

av Eva Wiklund