Gamla Pumphuset

Ett stenkast från sjön Möckeln i Karlskoga hittar vi det gamla pumphuset från 1915. Ett hus med anor som numera inrymmer en servering, där man sommartid även kan njuta av utsikten på den stora utealtanen.
Dagtid serveras lätta luncher, läckra smörgåsar och matiga sallader. Fika och glass ingår förstås också i sortimentet. Torsdagskvällar i juni till augusti blir det motorträffar, där man tänder upp den nyinköpta
V8-grillen. Under sommaren kommer det också att bjudas på konstutställningar, spelningar och after-beach.
För de som vill anordna egen fest går det att abonnera lokalen och få en skräddarsydd lösning.

Öppettider: Vardagar 11-18. Lör-Sön 11-16.
Under sommaren öppet sent vid bra väder!

Strandparksvägen 7, Näset, Karlskoga
Tel. 0586-345 00, 070-728 26 83
anderssannemo@hotmail.com