Magnus Helgesson.

B2B-mässan i ny kostym den 24 Maj

Årets B2B-mässa den 24 maj kommer att gå av stapeln på en nygammal plats, nämligen Hotell Alfred Nobel.

Det är en populär tillställning som lockar många utställare och besökare, säger Pa-Ljung ordförande på företagarna i Karlskoga.
Vi har inför årets upplaga ändrat lite i konceptet för att renodla och tydliggöra vad det faktiskt är vi vill göra, ett arrangemang av företagare för företagare och egentligen inte en mässa i ordets rätta bemärkelse. Mer en nätverksdag där man får chansen att träffa andra entreprenörer och visa upp sin verksamhet.

Vi vill skapa en heldag med all inclusive, där man själv väljer vad och vilka aktiviteter som lockar, schemaläggningen gör det möjligt för den som är deltagare att hinna med att jobba lite mellan aktiviteterna säger Henrik Lindstedt, VL. på MöckelnFöretagen.
Upplägget utgår från matschemat, kan man säga, lite som Skalmans mat och sovklocka fortsätter han och utvecklar.
Vi startar med en frukost där vi först hälsar välkommen och informerar om dagen, i anslutning till frukosten presenterar vi också vår huvudföreläsare, Magnus Helgesson.

Magnus Helgesson.

Nominerad till Årets Talare 2016, Utsedd till Årets Inspiratör 2014 och nominerad till Årets VD 2012 och deltagare i SVT:s Genikampen.
Magnus expertområden som föreläsare: Entreprenörskap, Inspiration/Motivation.
Vi får se vilket spår vi väljer att fokusera på under den här dagen.

Richard Göransson

Efter avslutad föreläsning ca 10.30 är det ”fria aktiviteter” Här tänker vi oss att utställarna kan etablera sina ”montrar” och se till att allt är i ordning inför eftermiddagen.
Kl. 12.30-14.00 Lunch för samtliga.
Under lunchen kommer vi att presentera några av våra deltagare och känna dem lite på pulsen, 5 snabba frågor om verksamheten och utmaningar.
Kl. 14.00 -17.00 Är det dags för själva mässan, dörrarna till stora festvåningen står öppna för alla.
Under mässtiden får vi bekanta oss med Gelleråsens nye ägare, femfaldige STCC-Mästaren Richard Göransson berättar om framtiden för ett av Karlskogas absolut största varumärken.

Efter avslutad mässa rundar vi av nere i puben med en stillsam After Work, summerar dagen och träffas över en bit mat med lämplig dryck.

Är man intresserad så är man hjärtligt välkommen, både som utställare och deltagare. All inclusive betyder att, oavsett av vilken närvaro man väljer inkluderar avgiften alla måltider och föreläsare. Vill man enbart besöka mässan är det möjligt utan anmälan, men om man ska ta del av programmet, föreläsare, aktiviteter och förfriskningar krävs det en förbokad biljett.

Vi hoppas och tror att det kommer bli en givande dag, både för deltagare och utställare avslutar Pa-Ljung och Henrik Lindstedt.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Karlskoga kommun, företagarna Karlskoga-Degerfors och MöckelnFöretagen och förhoppningen är att få till en stimulerande, rolig och utvecklande dag med många personliga möten.

Vimmelbild från tidigare B2B-mässa.

Information och biljettbokning;
Kontakta: henrik@mockelnforetagen.se eller Pa-Ljung: pa@ljungsel.se