Föreläsning med tapetdesignern Ingela Wingborg från Engblad & Co.

Tjejkväll med vårens trender

De senaste trenderna varvat med mingel och tilltugg – det bjuds alla inbjudna på när Happy Homes i Karlskoga har tjejkväll den 28 februari.

En inbjuden tapetdesigner från Engblad & Co kommer och föreläser om 2018 års trender bland tapeter, samt ger också en inblick i hur en trend kommer till. Flera lokala utställare bjuder också deltagarna på det senaste. Ekmans på Torget visar delar av sitt sortiment, Vassa Saxar visar hårmode, MK Yoga berättar om yoga och Spakällan om skönhetsbehandlingar. Jon & Jonna har en modevisning med vårens klädnyheter.
By Hovland visar smycken. Det bjuds också på mingelmat, tilltugg och dryck.

Det kostar 50 kronor att delta och hela beloppet går direkt till Barncancerfonden.
Avgiften betalas på plats. Anmälan till tjejkvällen sker genom att skicka sms till 72323, skriv HAPPY mellanslag ditt namn. Det går också bra att anmäla sig genom att mejla till butik@karlskoga.happyhomes.se eller ringa butiken på 0586-36275.

Björn Hallin