Nagelutbildning pågår hos Marielle Fridlund.

Skönhet för både kvinnor och män

Öppet när det passar kunden! Det har Spakällan i Karlskoga satsat på. För knappt ett år sedan flyttade skönhetssalongen från Degerfors till nya fräscha lokaler i Karlskoga.

Spakällan drivs av Anna Holm sedan 2013. Hon började dock hemma i källaren men har under årens lopp byggt ut verksamheten allt mer. Hon utbildade sig till hudterapeut på International Beauty School of Sweden och arbetade sedan på skönhetssalong och på anrika Lokal Brunn. Hon är utbildad lärare och varvade ett tag undervisningen med skönhetsbehandlingar.

Anna Holm i nya fräscha lokaler, nu i Karlskoga.

I slutet av 2014 flyttade hon företaget till Degerfors. Här blev hon inte kvar så länge och i början av 2017 fick Spakällan nya lokaler på Bergsmansgatan i Karlskoga.
– Här fick jag betydligt bättre, fräschare och ljusare lokaler som jag verkligen trivs i, säger hon.
Spakällan arbetar med allt inom skönhet för både kvinnor och män med ansikts- och kroppsbehandlingar, vaxning, ögon, naglar och pedikyr. Med hjälp av en läkare erbjuder hon även Botox- och fillersbehandlingar liksom andra behandlingar. Spakällan erbjuder också IPL, permanent hårborttagning och kosmetisk tatuering av till exempel ögonbryn.

Marielle Fridlund, som finns i samma lokaler som Spakällan, erbjuder nagelbehandlingar och hon erbjuder också nagelutbildningar.

Marielle Fridlund på ”Nails made by Marielle” finns också i Spakällans lokaler.

 

av Björn Hallin