Gustafsvik julmarknad. Foto: Martin Andersson

Julmarknad på Gustafsvik

Den populära julmarknaden vid Gustafsvik arrangeras även i år den 16 december. Precis som förra året fylls marknaden med värmländsk mat, slöjdalster och olika konsthantverk.

I år får besökarna möta runt sextio olika utställare som visar upp allt mellan änglar, tomtar, stickat, smycken, skinn, målade lyktor, honung, trasmattor, marsipangrisar, ulltomtar, marmelader, fågelholkar, getost, ljusstakar, traditionella kransar, granris tomtar, ljus, hemkokta karameller, svarvade skålar, egenproducerade charkvaror till halmbockar.
Det blir mycket julstämning så som: jultomten, lucia, Bro Kammarkör, Widelius Dance Company och The Hebbe Sisters.
Sockerslottet och Bageri Höghuset har café samt att du kan äta Kolbullar hos Fältjägarna och äta grillad egentillverkad korv hos Fryksdalens fårfarm. Du kan också pyssla mindre granrissaker hos Emma Forsberg och Madelen.

av Björn Hallin