Höstens tapettrender

Det är svårt att påstå att hösten bara innehåller en rådande tapettrend när det i verkligheten råder flera parallella stilar samtidigt. Duro tipsar om de tre mest populära stilarna som är stora nu i höst.

Juni, kollektion Natur.

Skandinavisk Natur
Det är ingen nyhet att skandinavisk natur har varit på tapeten under en längre tid, och det fortsätter även nu in på hösten. Vi lever i ett högre tempo idag och då är det nödvändigt att komma hem till ett hem där vi samlar ny energi och njuter av lugnet, precis som ute i naturen.

 

 

Oskar, kollektion Historiska tapeter.

Ombonat allmoge
Vi är mer intresserade än någonsin av varsam renovering och att lyfta historien bakom våra hem. Vi låter väggarnas berättelser komma fram som resulterar i färgrika och ombonade hem, samtidigt som vi intresserar oss mer och mer för tapeter som överbryggar århundraden. Stugromantiken har vuxit sig stark igen och blivit en rådande trend.

 

 

Ellips, kollektion Natur.

Geometrisk minimalism
Något som är oundvikligt att inte lyfta är den moderna minimalistiska stilen, som ändrar sig något från säsong till säsong. Den geometriska minimalistiska trenden är väldigt stark i höst, då den skapar ett hem med alldeles ’lagom’ mycket kontrast för oss skandinaver.