Chess Lingerie nyöppnar

Anette Lekström, ägare till underklädesbutiken Chess Lingerie, är i full fart med att planera för en nyöppning av Karlskogas äldsta konfektionsbutik.

 

En sprudlande glad Anette möter mig i dörren till Chess Lingeries visningsvåning ovanför butiken. Planerandet för nyöppningen av stadens äldsta konfektionsaffär, som funnits i samma lokal sedan starten, är i full gång. Parallellt med planeringen för nyinvigningen beställs varor som ska fylla lokalerna. Utbudet i butiken kommer att bestå av kända märken och modeller i olika prisklasser. Anette visar den holländska designern Marlies Dekkers förtjusandet bh-modeller som bland annat bärs av megakändisar som Madonna och Pink. Örebroare och Karlstadbor som vill ha Marlies Dekkers bh:ar får åka till Anette Karlskoga. Anette är också glad att kunna erbjuda bröstopererade ett stort urval av proteser och bh:ar. Allt från badkläder till nattlinnen kommer att finnas i sortimentet. Många yngre har hittat till butiken berättar Anette som också arrangerar omtyckta tjejkvällar i sin visningsvåning.
Att ha en bekväm och stödjande bh är viktigt, menar Anette.


– En kvinnas bröst förändras minst 11 gånger under livets gång” säger hon och berättar vidare att 80% av oss kvinnor har fel bh-storlek. En kvinna bär en bh ca 6000 gånger per år så är det är en god affär att få hjälp med att välja rätt, en service som Anette verkligen brinner för.
– Mina kunder ska känna sig bekväma, omhändertagna och nöjda med sina köp, avslutar hon.

Text & foto: Nina Simonen