Som hemma Café

På torget i Karlskoga hittar du Som Hemma Café. Ett modernt café anpassat för alla åldrar. Här hittar du egentillverkade maträtter såsom lasagne, pajer, grillad kyckling och wok – det enkla blir till en smakupplevelse. Ni hittar alltid nya spännande smaker som ligger i tiden i deras matiga sallader och grillmackor, men de serverar även det traditionella såsom en klassisk räkmacka. Från minibageriet levereras nybakat fika varje dag, där hembakade bärpajer med vaniljsås är en stor favorit.
Under sommaren är den stora uteserveringen öppen.
Öppettider: Mån-fre 9-19, mellan 11-14 serveras
dagens lunch. Lörd 10-17. Fr.o.m vecka 25 är det även öppet för brunch på söndagar kl. 11.15.
Vi har fullständiga rättigheter.

Torget, Karlskoga. Tel. 0586- 511 65
www.somhemmacafe.se
www.facebook.com/Som Hemma Cafe