Sannabadet med camping

Familjebadet som har något för alla. Här finns tre olika bassänger omgivna av stora grönytor med gott om skuggplatser under träden. En 50 m bassäng för lek och motionssim. En mindre bassäng med två långa vattenrutschbanor. Och en grund varm pool för de minsta i en lite lugnare miljö. Målet är att hålla 24 grader i de stora poolerna och ytterligare några grader i den lilla barnpoolen. Sannabadet är handikappanpassat. Ett stenkast från badanläggningen finns campingplatser med utsikt över böljande fält och med Kilsbergen som bakgrund. Här finns även en servering med bland annat hamburgare läsk, kaffe, fika, glass och godis. En sommar full med aktiviteter: bilträffar, sommarkvällar med grillbuffé bara för att nämna några.
Öppet mån-tors 9-20, fre – sön 9-18.

Bergavägen 1, Fjugesta Tel: 0585-487 99
www.sannabadet.se