Casa Bianca

Casa Bianca är det Italienska namnet för Vita Huset. Vita huset är ofta förknippat med den byggnad som ligger på andra sidan atlanten men är även namnet på det gamla Tingshuset i Kristinehamn från 1883.
Byggnaden är i två våningar och med en vacker putsfasad.
I våra lokaler serveras alltid förstklassig mat, väl ut­vald för att passa årstiderna väl. Förutom dagens lunch serveras även à la carte med en välkomponerad meny.
Maten är inspirerad av det Italienska köket med fokus på bra råvaror. Du kan välja att äta inomhus i det fina gamla tingshuset eller utom­hus på den trevliga uteserveringen som har drygt 150 platser. På kvällen erbjuds både à la carte och pizzamenyn.

Mån-Tor: 11- 22
Fre: 11-23.
Lör: 12-23.
Sön: 12-22

Kungsgatan 19, Kristinehamn.
Tel. 0550-100 55.
casabianca10055@hotmail.com
www.casabianca.se