Bengans Loppis & Antikt flyttar till nya lokaler

Christoffer Andersson med sambon Nina och yngsta barnet Nanna, sex månader utanför entrédörren till den nya lokalen på Västgötagatan.

För tre år sedan öppnade Christoffer Andersson Bengans Loppis & Antikt i Kristinehamn. Nu har han växt ur de gamla lokalerna och flyttar i dagarna in i en ny dubbelt så stor lokal på Drevsta.

Under de här tre åren har verksam-heten växt kraftigt och för en tid sedan började Christoffer se sig om efter större lokaler. Efter lite letande hittade han ett drömläge intill Västgötabagaren på Västgötagatan. Nu har han rustat upp lokalerna och den 22 oktober gjorde han sista dagen i de gamla lokalerna bakom Netto. Den femte november slår Christoffer upp dörrarna till de nya lokalerna och bjuder dagen till ära både på fika och längre öppettider.

Läget på Västgötagatan är betydligt bättre och de nya lokalerna är på 640 kvadratmeter vilket betyder mer än en fördubbling jämfört med den gamla lokalen. Christoffer får nu också stora skyltfönster ut mot gatan och kan på ett bättre sätt visa upp vad han har.
Den nya lokalen blir välfylld med allt som hör till en loppis, från små loppisfynd till möbler och antikviteter. Här för Christoffer särskilda avdelningar för glas och porslin, kläder, skivor och möbler.

Christoffer köper in delar av hem och dödsbon och får på så sätt massor av saker som säljs i lokalen. Han köper även in olika varupartier som passar in i verksamheten och han gör även fynd när det dyker upp konkurslager som han sedan kan sälja ut till bra priser.
Christoffer driver även firman Bengans Alltjänst & Städ som åtar sig uppdrag som flyttuppdrag, städtjänster, montering av möbler, uthyrning av arbetskraft och transporter över hela Norden.

av Björn Hallin

Leave a Reply