Flyttfirma på frammarsch

Från vänster: Kenny Ahlgren och Jonas Larsson Karlskogas på Flytteliten.

I mars 2015 registrerades Kenny Ahlgren och Jonas Larsson Karlskogas nya flyttföretag Flytteliten.
– I juni körde vi igång verksamheten och nu rullar det på långt bättre än förväntat, säger Kenny Ahlgren. Årsprognosen har passerats efter fyra månader.

Både Kenny och Jonas har stor erfarenhet av flyttverksamhet. De båda har jobbat ihop under tre år och Kenny har funnits i branschen sedan 13 år tillbaka.
– Egentligen mycket längre, eftersom min pappa drev flyttfirma i många år, så visst ligger det lite i blodet.

Flytteliten har sitt säte i Karlskoga, men jobbar i en region från Karlstad till Örebro.
– Karlskoga har ett bra läge mitt emellan två stora städer.
I den här regionen bjuder man också på fram- och tillbakakörningen från Karlskoga.

P1010660_red

 

Välj nivå på tjänsten

Är det dags att flytta kan du välja flera olika nivåer.
– Om kunden vill, är det bara att ge oss nycklarna och berätta vart grejorna ska köras, så sköter vi resten. Sedan kan kunden naturligtvis välja alla nivåer på tjänsten.

Flytteliten erbjuder kostnadsfri besiktning av bohaget och lämnar självklart en kostnadsfri offert på flytten och för kunden är det mycket enkelt att få en vink om priset.
– Vår webtjänst har varit mycket populär och via den kommer många förfrågningar in. Många kunder önskar också bli uppringda för fortsatt diskussion.
En trygghet för kunden är att Flytteliten har alla nödvändiga försäkringar.

promo-flytt

Samma pris kvällar och helger

Man satsar också hårt på att kunden ska få bästa möjliga service. Därför tar man inget extra för flytt under helger och kvällar. Som kund får du kostnadsfritt låna flyttkartonger och silkespapper för packning av ömtåligt gods. Du får behålla kartongerna till en månad efter flytten.
– När vi gjort en besiktning av allt som kan påverka priset (till exempel från och till vilket våningsplan, hiss eller ej, avstånd) så får kunden ett fast pris.
Hör av er om ni har flyttbehov och jag tror ni kommer att upptäcka att våra priser är konkurrenskraftiga, avslutar Kenny Ahlgren.

av Anders Björklund.
Foto Marita Olén Widenberg

Leave a Reply