Stilrent och flexibelt med lamellgardin

Luxor lamellgardin. från Karlskoga Solskydd.

Luxor är en flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Luxor lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.

Man kan välja att ha lamellerna antingen på höger eller vänster sida. En annan möjlighet är att ha lamellpaketet uppdelat så att hälften går på varje sida. Vid tvätt av fönster är det väldigt lätt att flytta iväg hela lamellpaketet så att man kan komma åt.

Dessa lamellgardiner och andra solskydd hittar du hos Karlskoga Solskydd.

Leave a Reply