Lekhyttan restaurang & kaffebar

Lekhyttan restaurang & kaffebar

Mitt emellan Örebro och Karlskoga. Här råder lugnet. Långt ifrån stan och lite avsides. Det började som en liten kiosk 1940 vid sidan av E18. Idag – en restaurang med stor kompetens och ambition.
Alltid hemlagat och aldrig några halvfabrikat. Vandra eller cykla i Bergslagen? Här erbjuds picknickpaket med dryck att ta med på turen. Eller varför inte en lunch före eller efter strapatserna? Här äter du en hemlagad lunch varje vardag. Nu i sommar är även trädgården öppen med glass och fika. Och i den nybyggda stora matsalen kan ditt bröllop eller er privata fest ordnas. Även fiskekort finns till försäljning här.
Öppettider: Måndag – Söndag: 07.00 – 20.00. Kom och att ta det lite lugnt hos oss. Välkomna!
Tel: 019-29 20 20

Leave a Reply