MILON – Att garantera ett bra resultat på träning är nu en möjlighet!

På Colluseum Club i Karlskoga erbjuds träningsformen MILON. På Youtube finns otaliga filmklipp. Med starka argument som att det verkligen passar alla, att du alltid tränar rätt, att du inte behöver ställa in några maskiner själv. Och – att du tränar 40% effektivare, detta med ett pass på endast 17,5 minuter! Ja, då är det inte svårt att förstå varför denna träningsform blivit så populär.

– 17,5 minut det har alla, så från och med nu gäller inga bortförklaringar att man inte har tid att träna, ler Elina Pettersson, MILON-ansvarig på Colluseum Club i Karlskoga.
Detta ovan nämnda är möjligt tack vare ett samspel mellan tre delar. Först, det är enkelt att träna. Efter att en instruktör hjälpt till att ställa in maskinerna första gången ställer de sedan in sig automatiskt. Detta tack vare en minnesfunktion i form av ett personligt chipkort. För det andra är det säkert eftersom all träningshistorik och individuella inställningar finns lagrade på detta kort. Och, träningen blir effektivare då maskinerna är försedda med elektroniskt motstånd istället för med vikter.

Colluseum Club är ett familjeägt företag som funnits sedan 1985.
– Är du aktiv medlem hos oss gäller ditt medlemskort som nyckel till lokalerna, säger Elina. Som medlem kan du träna vilken dag och vid vilka tider på dygnet du själv vill.
Colluseum Club erbjuder också kurser i ”MÅ-BRA” där du som är långtidssjukskriven, långtidsarbetslös, eller med pension får ta del av Wellnes-, feelgood-, KBT-, och ACT coaching, samt om så önskas får du hjälp med kost och träning av Catarina, handledare och personlig tränare på Colluseum Club. För medlemmar ingår dessa kurser kostnadsfritt utan krav på sjukskrivning, arbetslöshet eller pension och startar i takt med intresse och anmälningar.
– Vårt stora mål är att hela tiden skapa en vänlig, kamratlig och inbjudande miljö, där medlemmen sätts i fokus, avslutar Elina.

Se inspirationsfilmen nedan.

 

Av Annica Nilsson. Foto: Colluseum Club

 

Leave a Reply