Pris för månadens bobutik

– inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

– Vi är självklart stolta att vi utsetts till augusti månads bästa bobutik bland Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings 155 bobutiker. Ett kvitto på att vår satsning gett resultat!

Så säger Gustaf Florenius på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings bobutik i Karlskoga. Efter fem år har man tagit sig upp till toppskiktet bland Karlskogas fastighetsmäklare, när man tittar på avslutade affärer.
– Vårt mål har varit att nå dit och tillsammans med mina kollegor Marie Florenius och Anna Nordwall bildar vi ett sammansvetsat team, som går åt samma håll, fortsätter Gustaf, som analyserar framgången så här.
– Gott renommé  ger nya kunder, som fått rekommendationer  av sina vänner och bekanta. Vi är glada att höra att vi har ett trevligt bemötande och är lättillgängliga – kunderna får tag i oss!
Vi vet också att vi är snabba med avslut av affärer. Efter sommaren har också marknaden tagit fart och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ser ljust på fortsättningen, med flera objekt där budgivning resulterat i högre priser. Gustaf Florenius tror också att samarbetet inom Länsförsäkringar med bank och försäkring i samma koncern, gör det lätt för kunderna att få ett helhetsgrepp på husköpet. Utmärkelsen skapar förväntningar som mäklarna Gustaf, Marie och Anna hoppas kunna leva upp till även i fortsättningen.

Juryns motivering till utmärkelsen löd:
”Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga är ”Månadens bobutik”, därför att man kontinuerligt erhållit toppresultat på kundenkäten, samtidigt som man har jobbat upp sig till en klar marknadsledare i sitt distrikt. Antalet gemensamma affärer med Länsförsäkringar Bank är klart över genomsnittet i landet. Bobutikens strävan efter att utveckla verksamheten har präglat kontoret ända sen starten”.

av Anders Björklund

Leave a Reply