Kördelux succé  – adderar extraföreställning av Vegasshow

Suget efter biljetter till Kördelux show Vegas Delux har varit stort, och då de tre planerade föreställningarna redan blivit utsålda har man nu satt in en extraföreställning tisdag 19 mars.

Glitter, glamour och en känsla av Las Vegas kommer bjudas när Kördelux sätter upp föreställningen Vegas Delux på Folkets hus i Karlskoga. Intresset för konserterna där Kördelux backas upp av Öjebokören och en rad gsätartister med Martin Stenmarck i spetsen har varit stort och de tre ordinarie föreställningarna 6, 8 och 9 mars blev snabbt helt utsålda. För dig som ännu inte lyckats lägga vantarna på en biljett ges nu en ny chans då det är klart att det blir ytterligare en konsert tisdagen den 19 mars.

Det utlovas en show som blandar högt och lågt, skratt och gråt, trams och allvar med världens drag och sväng. Biljetterna är släppta och finns på Tickster.

Text och foto: Nicklas Remmegård