Stefan Tanskanen, Jonas Karlsson och Per Grödevik på Nordic Service och Uthyrning.

Nordic kör vidare med säljförmedling och serviceverkstad

I bolaget Nordic Service och Uthyrning kommer Stefan Tanskanen och Per Grödevik även fortsättningsvis driva serviceverkstad och säljförmedling av husbilar.
– Det känns kul, säger Stefan Tanskanen, det finns en otrolig kunskapsbas i det här huset.

Sedan det blev klart att man kör vidare med säljförmedling och serviceverkstad har responsen från både kunder och andra varit god och man har redan bokningar i verkstaden.
– Det har varit väldigt positiva reaktioner, alla hejar på och våra kunder är riktigt, riktigt glada att vi fortsätter, säger Stefan Tanskanen.

I serviceverkstaden tar man sig an allt som har med bodelen på husbilen att göra och alla märken och modeller av husbilar är välkomna. När vi pratas vid är det första dagen man har verkstaden öppen och starten har varit bra.
– Vi har en bil här på service idag och sedan är det påbokat hela veckan, berättar Stefan, men vi tar alltid emot fler beställningar.

Verksamhetens andra ben är säljförmedlingen, där man förmedlar och säljer husbilar. Stefan lyfter fram att det är mycket att tänka på vid en husbilsaffär och att det inte alltid är så lätt att varken köpa eller sälja själv över nätet. Då kan Nordic som säljförmedling vara behjälplig för att affären ska bli smidig och säker.
– Som auktoriserat företag kan vi också lämna garantier och vi har tillgång till finansieringslösningar som kan hjälpa kunden.

Liksom på verkstaden förmedlar man alla märken och modeller av husbilar, och även om hösten blir allt mer påtaglig är det långt från lågsäsong.
– Det brukar hålla igång hela hösten, och är det en fin hösthelg som nu senast blir folk sugna att se sig om.

Text & foto: Nicklas Remmegård