Johannes Weidenhag framför de nya lokalerna.

Ny lokal ger Area81 möjlighet att växa

Mediabyrån Area81 Solutions siktar på att fortsätta ta marknadsandelar och har nu flyttat till nya lokaler som ger goda möjligheter för att växa.
– Det vi hade innan var för litet, här har vi utrymme för mer personal och möjlighet att ta emot kunder, säger Johannes Weidenhag.

Man har inte flyttat särskilt långt, i princip bara rakt över gatan till samma byggnad där Mabi Hyrbilar håller till, men det är en flytt som ger möjligheter att växa och utvecklas.
– Tidigare hyrde vi två kontorsplatser, här har vi större möjligheter att ta emot kunder, fler arbetsplatser och mötesrum, säger Johannes Weidenhag som gick in som delägare i Area81 i vintras.

Man har många kunder bland företagen i Storängen och ville gärna stanna kvar där, så när Björn på Mabi hörde av sig efter att ha fått nys om att de letade nya lokaler var det ett enkelt beslut. Efter en tids renovering och ombyggnad kunde man flytta in i lokalen i april.
– Vi trivs väldigt bra, säger Johannes, det här är ett bra område och här är vi mer synliga än tidigare.

Area81 startades av Alexander Abou El Naga för ungefär fyra år sedan och har i dagsläget fyra anställda som hjälper företag med hemsidor, grafisk design, hårdvara, nätverk och servrar. Jobb saknas inte och även om man i det korta perspektivet fokuserar på att komma till rätta i nya lokalen är planen på sikt att växa och ta marknadsandelar.
– Alexander har drivit det här i fyra år och det börjar nu ge ringar på vattnet med förfrågningar från både nya och återkommande kunder, menar Johannes.

Själv klev han alltså in i företaget i början av året efter att i slutet av förra året fått frågan från Alexander om han var intresserad av att köpa in sig i bolaget.
– Det fanns inget att tveka på och det var helt rätt beslut, det är superkul.

Text& foto: Nicklas Remmegård