Se veteranfordon vid Bofors station

Även i Karlskoga bjuds det vårmönstring framöver. Karlskoga Motorweteraner bjuder in till sin årliga vårmönstring vid Bofors Station lördag 29 april.

Med start klockan tio och fyra timmar framåt bjuds det på veteranfordonsutställning i flera olika klasser och motorloppis där du kan botanisera bland motorrelaterade föremål. Oavsett om du själv har ett veteranfordon eller bara vill titta på de fina bilarna är det en dag för att träffas, trivas och njuta av äldre fordon.

Fordonsutställningen är öppen för alla fordon som är minst 30 år gamla och är indelad i klasserna 30-tal, 40-tal, 50-tal, 60-tal, 70-tal och 80/90-tal samt tvåhjulsklasserna veteran-mc och veteranmoped. Besökarna kommer även rösta fram sitt favoritfordon oavsett klass.

Vid sidan av utställningen och loppisen kommer Motorweteranerna servera korv, hamburgare och fika, och det kommer anordnas tipspromenad för både stora och små. Det hela går av stapeln vid Bofors stationsområde, där Karlskoga Motorweteraner har sin klubblokal på Korpkullen.

Text: Nicklas Remmegård