Öppet hus hos Bjuhrs Bil är ett uppskattat evenemang.

Bjuhrs Bil bjuder in till öppet hus

Onsdag 28 september är det åter dags för öppet hus på Bjuhrs Bil i Karlskoga. Ett arrangemang som uppskattas av både kunder och personal.
– Det blir en glad liten dag för att dra igång säsongen för vinterdäck, säger Pär Bjuhr på Bjuhrs Bil.

Oavsett om du är vinterälskare eller suckar djupt vid tanken på kyla och mörker dröjer det inte innan vintern är här, och snart är det dags att sätta på vinterdäcken. För att uppmärksamma detta bjuder Bjuhrs Bil in till öppet hus för att visa upp nyheter och sortiment inför vinterdäckssäsongen.
– Vi har kört det här i flera år nu, som en återkommande dag för att dra igång säsongen, säger Pär Bjuhr.

Under dagen kommer man att visa upp vad som finns av framförallt däck men också fälgar, och man kommer att ha en del specialerbjudanden och kampanjer. 

Pär berättar att Ukrainakriget innebu­rit leveransproblem. Utöver att en del däck tillverkas där, framställs mycket av materialet i sådana områden som direkt eller indirekt påverkas av kriget. Detta har lett till att det är brist i år, så då är det bra att se vad som finns på marknaden och att vara tidigt ute för att vara säker på att få de däck man vill ha.
–  Det kommer att finnas däck, men alla märken kommer kanske inte att kunna levereras i alla dimensioner och man kanske inte kan få exakt det man vill ha den kommande vintern.

Representanter från ett flertal däckfab­rikat kommer att besöka oss för att visa och informera om sina produkter, vilket brukar vara ett uppskattat inslag. Man kommer  exempelvis även visa upp vad man gör och hur det går till vid hjulinställningar. 

Säsongen har som sagt kickats igång på det här viset några år och tidigare öppna hus har varit välbesökta med god respons från kunderna.
– Folk frågar efter det och undrar om det ska bli snart igen, ler Pär, det tyder ju på att man gör något rätt.

Text: Nicklas Remmegård. Foto: Sirpa Tanskanen & Bjuhrs Bil