Ungdomskväll med Karlstad Streetrace

Häftiga bilar och ljudanläggningar utöver det vanliga. Det bjuder Karlstad Streetrace på när de anordnar en ungdomskväll på Arena Nobel torsdag 16 juni. Tidigare har föreningen under tio års tid anordnat träffar en gång i månaden där alla varit välkomna för att träffas och titta närmare på upphottade bilar. När föreningen nu kommer till Motorsportsveckan riktar man in sig speciellt på en bilträff för ungdomar. Här kommer en rad olika bilar att visas upp och speciellt kommer besökarna att få titta närmare på olika billjudsbyggen, det ena häftigare och ljudligare än det andra. Det är företaget BRL som deltar med olika ljudlösningar och här kan besökarna testa anläggningar som får håret att fladdra eller som har ett mer rent ljud där man mer stillsamt kan njuta av musiken.