Mer som händer under Motorsportveckan

Hojkväll på Centralplan

Under Motorsportveckan döper vi om Centralplan till Hojtorget och under torsdagkvällen blir det stor hojkväll med ”Hojar, Mat & Musik” kl 18:00-22:00.

Bilar & Bullar

Bilar & Bullar såg dagens ljus i Karlskoga 2014 efter att Tony och Pialill Ring kommit hem från en resa i USA och besökt det som i staterna kallas Cars & Coffee. Tillsammans med Johan Granquist drog man igång den första träffen vid ICA Maxi och under åren har eventet dykt upp på lite olika platser i Karlskoga.

Bilar och Bullar är en trevlig morgonträff med entusiastfordon, gott kaffe & goda bullar. Man träffas, fikar och snackar lite en stund innan resten av dagen tar vid.

Under Motorsportveckan är platsen Näset och tiden kl 08:00 på söndagen. 
Alla entusiastfordon är (trots namnet) välkomna.

Mopperally

Mopperallyn runt om i Sverige har blivit ett populärt evenemang som lockar många deltagare. Blå­röken ligger tät när alla gamla mopeder ger sig ut på vägarna. Det är en stor variation på åldrar, både vad det gäller mopeder och förare. På söndagen i Motorsportveckan blir det Mopperally med start vid Näset kl 11:00. Sträckan som körs är på ca 4-5 mil på fina småvägar och det bjuds på lite förtäring efter målgång. Startavgift 100 kr.