Ändrade planer för sommarens evenemang

M.R. Events meddelar nu att ett antal av sommarens planerade evenemang ställs in. Det är fredagsfesterna och Möckeln Lake Magic som inte blir av. Karlskoga Summertime Blues & Kids Festival kommer emellertid genomföras som planerat.

– Det blev för många åtaganden, säger Mike Luff på MR Events. Jag var engagerad i saker med mycket negativitet, och informationsflödet om flera av eventen var bristfällig vilket blev till lite för mycket stress för kroppen att hantera.

Han beklagar de inställda evenemangen, och ser fram emot festivalen i slutet av juli. Den var ursprungligen tänkt att arrangeras redan för två år sedan, men har fått skjutas upp under pandemiåren. Biljetterna är släppta och finns som både tvådagarspass och endagsbiljetter.
– Det känns skönt att kunna köra nu, säger Mike om festivalen med flera kända artister på scenen vid Näset.

Nyligen blev det klar att Louise Hoffsten blir sista namnet in på festivalprogrammet.
– Louise är en av de största i genren blues i Sverige och även ett känt namn för folk i allmänhet, vi är mycket glada att kunna knyta säcken med en sån artist, säger Mike Luff.

Mike hintar också om att det förs diskussioner om att ett av de för tillfället inställda eventen kan komma att bli av i annan regi, men att det inte är något han kan säga mer om i dagsläget.

Text: Nicklas Remmegård