Björn Broström visar upp de nybyggda varma förråden.

Utökar med fler varma förråd

Personlig service, hög säkerhet och bra tillgänglighet är ett vinnande koncept för Karlskoga Selfstorage. Nu har man byggt ut med ytterligare 400m2 varma förråd.

Att bygga ut med fler varma förråd var en nödvändighet då man haft fullt i två år före utbyggnaden, berättar Björn Broström som tillsammans med sonen Linus Broström driver Karlskoga Selfstorage.
– Vi har många nöjda kunder och har fått bra respons i hela regionen på vårt förrådskoncept, säger han.

Karlskoga Selfstorage erbjuder varma förråd med vattenburen golvvärme och hög säkerhet med inbrotts- och brandlarm, kameraövervakning och moderna elektroniska passersystem som ger kunden tillgång till sitt förråd sju dagar i veckan och ser till att ingen obehörig tar sig in i byggnaderna.
– I och med att vi har värme i förråden lämpar de sig bra för förvaring av exempelvis möbler, husgeråd, kläder, böcker och annat som behöver stå varmt, säger Björn.

Många uppskattar det personliga bemötandet, att man kan komma hit och titta på förråden och se så att det förråd man väljer passar storleksmässigt.
– Det konceptet kan vi ha i och med att vi driver det ihop med Mabi biluthyrning, säger Björn, och berättar att man med Mabi var en av de första verksamheterna som etablerade sig i vad som skulle komma att bli Storängens handelsområde.
– Då slutade vägen här utanför, säger han med ett leende.

Karlskoga Selfstorage har i dag till största delen privatkunder, men Björn påpekar att man också vänder sig till företag. Alla som vill och behöver hyra ett förråd är välkomna. Linus och Björn drog igång förrådsuthyrningen 2014 och intresset har varit stort ända sedan starten. 2017 gjordes en första rejäl expansion då det hus som nu utökats med fler varma förråd byggdes. 

I och med sommarens utbyggnad har man nu 230 förråd mellan 3-18 m2, och fler ska det bli. Planen är att bygga ut befintlig byggnad i ännu en etapp med ett 40-tal nya varma förråd nästa sommar, och mark finns för ytterligare byggnader längre fram.
– Många vill hyra förråd, säger Björn, och vi har ett bra koncept.

Text & foto: Nicklas Remmegård