Dags för sommarens sista motorträff på Berget

Imorgon, onsdag 1 september, är det dags för sommarens sista motorträff på Berget. Med start klockan 18 kommer du ända fram till 20 kunna njuta av läckra bilar, livemusik och allt vad Berget i övrigt har att bjuda på.

Alla utställningsfordon är välkomna till Bergets parkering där parkeringsvakter kommer finnas på plats för att visa alla fordon till rätt plats. I musikpaviljongen kommer Blue House Boys bjuda på svängig rock från 60-, 70-, och 80-talen, och du kan avnjuta både varmkorv, köttbullemackor, glass och allt vad i övrigt finns i caféets dignande utbud. Givetvis håller även flera av de butiker och verksamheter som finns på Berget öppet kvällen till ära.

Sommarens tidigare motorträffar har varit populära med många utställare och besökare. Med en prognos som pekar på fint väder finns anledning att tro att även denna sista motorträff för året lockar många motorintresserade till Berget.

Motorträffen pågår kl. 18-20 på Kulturcentrum Berget i Degerfors. För att lämna plats åt utställningsfordonen får bilburna besökare inte parkera på Bergets parkeringsplats, utan hänvisas till järnverkets parkering.

Text: Nicklas Remmegård

Foto: Marita Olén Widenberg